Стефан Илчев: Най-накрая ще вляза в образа на мъж

Стефан Илчев, който изненада журито и зрителите на „Като две капки вода“ с брилянтните си превъплъщения в женски образи, споделя удовлетворението си от това да бъде сред участниците в риалитито.

„Преди всичко съм дошъл да се забавлявам в шоуто. Чувствам се изключително свободен на сцената. За мен участието в „Като две капки вода“ е страхотна възможност, защото това е едно от най-гледаните предавания в българския ефир. Огромно удоволствие и предизвикателство е да изграждам индивидуално всеки един образ“ – споделя един от най-големите любимци на публиката пред NOVA.

След три поредни женски образа, Илчев ще има възможността да пресъздаде и мъжки образ.

„Да ви призная нямам търпение да дойде понеделник, защото най-накрая ще вляза в образа на мъж“ – шегува се Стефан, който следващия понеделник ще изпълнява хитовото парче Cheri, Cheri Lady на Modern Talking.

От началото на шоуто досега той се превъплъти майсторски в образите на Марая Кери, Мадона и Кичка Бодурова.

Като две капки вода: Стефан Илчев като Кичка Бодурова

„Прави ми впечатление, че хората мислят, че се справям прекрасно. Това е така именно, защото участвам в шоуто огромно желание. Преобразяването изглежда лесно, но изисква голям професионализъм – да вложиш максимално от себе си, за да не си проличи, че всъщност ти е трудно“ – подчертава певецът.

Като две капки вода: Стефан Илчев като Madonna

„Репетициите не са толкова много затова, когато се прибера, репетирам и вкъщи. Екипът на предаването ми помага страшно много, досега винаги сме постигали единомислие – изграждаме всеки образ с общи усилия. След финалните нотки с грима обикновено се гледам в огледалото и си повтарям: това не си ти, това е човекът, който имитирам. В един момент, искаш или не искаш, виждайки, че това в огледалото не си ти, започваш да вярваш в това“ – казва още той.

В понеделник вечер от 20.00 ч. осемте звездни участници отново ще се впуснат в световни образи с колоритни появи и изпълнения, които могат да надминат оригинала.

Като две капки вода: Стефан Илчев като Mariah Carey

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!