Стефан Илчев: Когато се занимаваш с музика, трябва да имаш добро сърце

Певецът сподели емоцията си от втората си победа в шоуто

Стефан Илчев разказва за втората си победа в „Като две капки вода“. Изпълнителят, който е в звездния отбор на шоуто за преобразявания, изненадва с прецизността си при представяне на всеки образ.

„Песента на Георги Христов е много важна за мен. Благодаря на всички, които гласуваха за мен в „Като две капки вода”. Всичко може да се промени в последния момент в това шоу” –  сподели Илчев в „На кафе”.

Певецът спечели седмия лайв в шоуто за звездни преобразявания благодарение на зрителски вот, след като публиката стана на крака заради неговото изпълнение на българския хит „Нямам нужда от много приятели”.

Като две капки вода: Стефан Илчев като Георги Христов

„Георги Христов е много труден и много характерен образ. Изключителен певец. Надявам се поне за малко да съм се докоснал до това, което той успява да предаде на публиката. Аз съм в това шоу, за да се забавлявам и се радвам, че хората го оценяват”, разкри Стефан Илчев.

„Когато човек има добро сърце, няма как да не обича животните. А когато се занимаваш с музика, трябва да имаш добро сърце”, така певецът мотивира решението си да дари паричната награда от седми лайв на „Като две капки вода” на зоопарка в Бургас.

Как ще се справят участниците с поредното си предизвикателство в „Като две капки вода“ ще разберем в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!