Сръбски медии за Преслава: Колкото красива, толкова и талантлива - Signal.bg

Сръбски медии за Преслава: Колкото красива, толкова и талантлива

Певицата не скри удоволствието си да работи с едно от топ имената на сръбската музика

Наскоро Преслава гостува в Белград, за да представи официално в Сърбия съвместния си проект с Dragan Kojic Keba“Bogovi zemljom hode“. Българската звезда участва в няколко телевизионни предавания. Кулминацията бе на сцената на шоуто “Звездите на Гранд“. Сръбските журналисти не останаха безразлични към изпълнителката на музикална компания “Пайнер“ и я обсипаха с комплименти.

“Преслава е колкото красива, толкова и талантлива“- категорични са те. Кеба допълва: „Преслава е изключителен артист и прекрасен човек. Тя е много скромна, независимо че е една от най-големите звезди на България. Впечатлен съм от нея и се радвам, че имаме съвместна песен“.

Самата Преслава не скри удоволствието си да работи с едно от топ имената на сръбската музика.

“У нас сръбската музика е много популярна. Кеба е много обичан в България, а хората харесват неговите песни. На едно наше общо участие той ми каза, че много би искал да направим дует и така се роди идеята за тази песен. Много съм щастлива и в същото време бях малко респектирана да пея с една от големите звезди на Сърбия“ – обясни тя, съобщават от Планета ТВ.

“Bogovi zemljom hode“ е първата песен на Преслава на сръбски език, затова логично дойде и въпроса на сръбските медии дали ще има и следващ проект.

“Много е рано все още да дам отговор на този въпрос. Времето ще покаже, но всички знаем, че за хубавата музика граници няма“ – заяви тя.

1 коментар към “Сръбски медии за Преслава: Колкото красива, толкова и талантлива”

  • Станислава каза:

    Еми логично, все пак е най-добрата. Пожелавам й лека бременност и я чакаме с нови песни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!