Сръбска легенда и българска звезда заформиха дует / ВИЖ

Сръбска звезда заформи дует с Меди / ВИЖ

Миле Китич и Меди изненадаха публиката със съвместно изпълнение. Импровизираният дует станал възможен по време на изява на сръбската легенда в софийски нощен клуб.

На участието на Китич се озовал и попфолк певецът Меди, който не сдържал емоцията си и двамата запели в дует едни от емблематичните песни на сръбската звезда. За представянето си на сцената младият роден талант получил похвала от балканската звезда.

@milekitic

Публикувахте от Medi в Четвъртък, 15 октомври 2020 г.

Миле Китич често гостува в страната ни, където неговите хитове са доста популярни и харесвани от меломаните. Тази му визита пък е в няколко дни,  като освен в столицата, има концерт и във Велинград.

4 коментара към “Сръбска звезда заформи дует с Меди / ВИЖ”

 • КрантЪ каза:

  Дъртия мераклия иска да е*бе младото Педи, а то няма нещо напротив, важното е да е в ефира. Маркетинг и реклама му е мамата, а че ще жертваш уста и г*з няма значение, всичко в името на славата!

 • Хайак каза:

  Signal станали сте,като жълт весник само пиар акции кой ,къде пръднал кой ,къде се насрал … !!! Пяли в едно заведение хайде, взаймно участие нищо ,че единия сам се е предложил и е бил клиент на заведението !!

  • Хайайак каза:

   Да бяхте написали и статоя за Галена,където на някакъв празник е дала на пеее На Рашия ли ,кфо е там …. то горе долунисторията е същата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!