Софи Маринова тежко обидена от колеги, пусна изявление

Софи Маринова, която е една от най-позитивните певици, разкри, че е тежко обидена на свои колеги. Те се подигравали с нейния образ, което изключително много е накърнило достойнството й.

По този повод гласовитата попфолк звезда изля душата си в социалната мрежа, като написа:

„Здравейте, скъпи мои приятели. Искам да кажа няколко неща на тези, които се правят, че ме обичат и боготворят. Бих искала да ги помоля да престанат да си правят реклама, докато се подиграват с моя образ. Нямам нищо против никого, но не смятам, че е редно да бъда обект на подигравки и то особено от мои колеги! Моля ви най-сърдечно да не се ровите в личния ми живот и семейство ми и не замесвайте синът ми във вашите скечове и интриги! Дали Лоренцо е мой син е нелепа шега. Поне измислете нещо по-оригинално. Известно е на всички, че аз никога не съм си позволявала да обсъждам някой колега или да давам мнение за даден проект или песен. Уверявам ви също така, че винаги съм мразела клюките и интригите без значение за кого се отнасят, както и не позволявам някой да говори пред мен за други!

Знаете, че съм много широко скроен човек, но всичко си има граници!

Чувствам се обидена!

Благодаря ви за отделеното време!“

Обрат при Софи Маринова и Гринго, кумовете Преслава и Павел заедно с тях / ВИЖ

Софи не обяви кои свои колеги визира в случая, но е ясно, че подигравките спрямо нея и семейството й дълбоко са я засегнали.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!