Софи Маринова с емоционален изблик към Азис

Софи Маринова изненада последователите си в социалната мрежа с емоционален изблик. Гласовитата попфолк певица сподели снимка с любим свой колега, като призна, че го обича.

„Щастието не е перфектно, докато не е споделено. Обичам те“ – написа тя над общ фотос с Азис.

Двамата са приятели отдавна, въпреки че в отношенията им има различни нюанси. Хитовите изпълнители наскоро се видели и запечатали този хубав миг с общ кадър.

Фенове веднага започнаха да ги подстрекават да направят дуетна песен заедно. Нищо чудно да обмислят и съвместен live онлайн, какъвто навръх Нова година Азис пусна, заедно със своя бенд  и с участието на Деси Слава и Меди.

Реклама

3 коментара към “Софи Маринова с емоционален изблик към Азис”

 • Ххххх каза:

  Така е то до онзи ден се олюха ся се обичат типично и за двамата 😂😂😂от това само може човек да си направи извод що за хора са

 • Роза Карамфилова- чок Гюзелова каза:

  Здравейте хот Германията. Тук много добре. Голяма пара батко, мирцидес ша са купува са. В Българията в колзето са къпал се. Много хубичам Софито Мариновата , той много хубав жена.

 • Сюлейман каза:

  Ся, много та моля роза
  софката трябва да са напрай на дпутат по просфетата началничка да става много пее по мусиката ва да са учи десата да пеат кат него софка минизтърка на училище да става че десата да са учани вбългарията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!