Софи Маринова с екзотичен рожден ден / СНИМКИ

Софи Маринова, която на 5 декември навърши 44 години, си подари незабравимо изживяване за празника. Гласовитата фолк звезда направи семейно пътешествие, а избраната дестинация е перлата на Арабския свят – Дубай.

Екзотичната дестинация е избрана от сина й Лоренцо, твърдят близки до изпълнителката. Съпругът на изпълнителката -Гринго, с когото тя се събра малко след като подаде документи за развод, също е бил част от празничното пътешествие.

„Мили мои приятели, близки и далечни, и фенове, благодаря ви за безкрайно хубавите пожелания! Направихте деня ми по-красив, по-слънчев, истински … Благодаря ви, че ви има! Без вас нямаше да бъда това, което съм днес. Благодаря ви, от цялото си сърце! Прегръщам ви!“ – написа певицата в социалните мрежи, в отговор на хилядите благопожелания по случай рождения й ден.

 

Маринова сподели и снимки от екзотичното приключение като отбеляза над тях: „Голямото сърце се нуждае от малко, за да бъде щастливо…!“.

Реклама

5 коментара към “Софи Маринова с екзотичен рожден ден / СНИМКИ”

  • Хах каза:

    А така Гринго мятай Кака Софка и Лоренцо да имат страх че ако пак си повярва кой ще те издържаа ???

  • Калина Диспансера каза:

    Грингу селски бек на показ Ха-ха-ха .Да направят дует с Емрах двамата много ще им отива. Представям си клипа на боксов ринг Емрах бяга и пищи като жена с вдигнати ръце естествено ще пее женска партия на трета октава, а Грингу го гони и като го стигне го налага, нашия се измъква и пак бяга, но Грунгу го набарва и бой,бой,бой…. , за да е правдоподобно да е истински боя. Песента да се казва Малко пидирасчи! Интереса ще е огромен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!