Софи Маринова се завръща в „Като две капки вода“ с ново предизвикателство

Финалът на шоуто за преобразявания е тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Софи Маринова, ще се завърне с ново предизвикателство в „Като две капки вода“. Този път певицата ще пее в дует със своя син Лоренцо, за да пресъздаде култов тандем от българската музикална история.

Специални гости ще бъдат още и братя Аргирови, които ще влязат в обувките на световни изпълнители. С появата си на сцената те ще бъдат допълнени от гласовете на 23 деца от формация „Бон-Бон“, които репетират от дни, за да се включат в ритъма на латино песента.

Четиримата финалисти в уникалното шоу за преобразявания ще се изправят в решаваща битка за любовта на публиката и голямата награда, които големият финал обещава.

За първи път в историята на шоуто Мария Илиева и ТИТА ще влязат в две от емблeматичните визии на един и същ изпълнител – неповторимата R&B дива Бионсе, а Милко Калайджиев ще бъде Георги Минчев.

Стефан Илчев ще заложи на жената, чиято имитация неведнъж му е носела овациите на публиката. „За първи път ще се преобразя в Лили Иванова – до момента аз съм имитирал единствено гласа й, но сега ще разбера какво е да представиш образа на тази жена. Срещал съм се преди години с Лили Иванова и бях изключително развълнуван“ – сподели Стефан Илчев пред Мон Дьо в „Събуди се“ .

Нощта на големия финал на „Като две капки вода“ ще срещне публиката със специални гости, нови дуети и забавни моменти, достойни за шоуто. Папи Ханс и Деси Добрева ще бъдат Васил Найденов и Силвия Кацарова, а Дичо и Петя Буюклиева ще бъдат легендите Ози Озбърн и Лита Форд.

Кой ще завоюва победата в шоуто, как ще се справят участниците в дуети и какво ще представят специалните гости, ще стане ясно на финала на „Като две капки вода“ тази вечер, от 20.00 ч. по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!