Софи Маринова: Сама се критикувам и иронизирам

Софи Маринова разказва с кои образи е запомнила участието си в шести сезон на „Като две капки вода“ и  вече е готова за нови предизвикателства.

На 22 февруари в ефира на NOVA започва девети сезон на шоуто за имитации. Той ще събере на едно място любими звезди от минали сезони, а сред тях е уникалната попфолк певица.

„Като две капки вода” е уникално предаване. Много се радвам, че ще видя отново екипа и ще работим заедно, ще се забавляваме. Всички зад сцената ни обгръщат с такава любов, с такова внимание – гримьорите, фризьорите, стилистите, водещите. Толкова е хубаво!” – спомня си Софи в „На кафе“.

„С удоволствие влизам отново в предаването. Интересно ми е да видя какви образи ще ми се паднат” – допълва тя.

От първото си участие в шоуто винаги ще помни образа си на Уитни Хюстън, заради емоциите, които е предизвикал у нея. А като най-забавно изпълнение тя отбелязва влизането в образа на Тита с песента „Антилопа”.

След участието си в „Като две капки вода” Софи Маринова признава, че много от феновете, с които се е вижда на участията си, са я молили да изпълни някои от песните от предаването.

„Аз съм такъв човек, който приема критики. Понякога сама се критикувам и иронизирам – често толкова се заглеждам, че си откривам грешки”  – казва певицата във връзка с критиките, които понесе от журито на предаването.

Синът на Софи Маринова откровено за майка си

Синът й Лоренцо е обещал, че ще помага, ако й се паднат песни на английски език. Тя признава, че би се радвала, ако бутонът й отреди повече срещи с балкански изпълнители.

Маринова смята, че селекцията от певци и шоумени тази година, гарантира, че новият сезон ще е много хубав и забавен.

Реклама

3 коментара към “Софи Маринова: Сама се критикувам и иронизирам”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!