Софи Маринова разцъфна с нова визия преди „Капките“ / ВИЖ

Софи Маринова предизвика вълна от реакции в социалната режа заради чисто новата си визия. Ромският славей пусна снимка, на която се вижда, че е предпочела ситни къдрици.

Феновете на певицата я хвалят за решението си да разнообрази прическата си. А още в понеделник ще видим гласовитата звезда в ново превъплъщение, защото започва шоуто „Като две капки вода“. На престижната сцена тя ще се състезава с Азис, Фики, Михаела Маринова, Поли Генова, Рафи, Къци Вапцаров и Милица Гладнишка.

„Когато гледам изпълненията си в шоуто, винаги си намирам грешки и все си казвам, че може и по-добре, и по-добре! Но е хубаво за един изпълнител да бъде самокритичен. Вълнувам се, че отново влизам в „Като две капки вода“. Забавлявам се страхотно там, а целият екип те обгръща с такава любов. Фризьори, гримьори, стилисти, водещи – всички ни обръщат страхотно внимание. Няма как да не се раздадеш на сцената.“ – споделя певицата пред „Събуди се“.

„Конкуренцията в този сезон ще бъде много сериозна. Затова харесвам Маги Халваджиян – в шоуто никога не е имало интриги, жълтини. Всички се отнасят с такава любов един към друг“ – подчертава тя.

„Любовта ми към музиката идва от майка ми. Тя пее много хубаво и аз съм наследила нейния глас“ – категорична е Софи Маринова.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!