Софи Маринова разкри за какво се кара на сина си, коментира и приятелката му

Софи Маринова споделя с радост и за успехите на своя син Лоренцо, който тази година бе абитуриент, а вече мисли и за по-нататъшното си образование.

„Той е много възпитан, не че не прави грешки. И аз се карам, но не съм крайна – да го шамаросвам. Не обичам такива родители.  Има приятелка. Мога да кажа, че е чудесна, много е сладка. Аз ги нося на ръце. Както галя Лоренцо, така галя и нея. Аз съм много любвеобилна, обаче и те много ми дават любов“ – споделя тя.

Въпреки че вече е обещаващ млад изпълнител, който зад гърба си има няколко хита, той е решил да се изучи за полицай.

„Той е като мен – прави песни, клипове, но сега иска да става полицай.Чувам го в някакво интервю – в Швейцария полицай. Викам му: Каква Швейцария те гони, бе? Ние сме патриоти, ако ще си полицай, тука – в България, ще си бъдеш полицай! Какво ще ми бягаш по чужбина! И той :“Добре, мамо, добре…“ И ще учи а полицай. Казвам му: Ти си момченце, трябва да имаш и друга професия, не може само да разчиташ на пеене. Ти си мъж, трябва да гледаш жена, деца… Я си имай и друга професия, да не е вятърничаво. Броим се на пръсти такива, които от шоубизнес изкарваме пари“ – разказва Софи.

Софи Маринова спретна пищно парти с фолк звезди за абитуриента си Лоренцо/ ВИЖ

Наскоро тя пусна новия си сингъл „Злато мое“, а в него я виждаме като блондинка.

„Аз обичам да изненадвам феновете си – с текст, с музика, с визия… Казах на стилиста, че искам да направим нещо различно. И ми каза: Да те направим с руса коса и сини очи? Станах като кукличка“ – разказва тя в „Тази събота и неделя“.

„Кръстих песента „Злато мое“ на хората, които ценя и обичам“, споделя Маринова за парчето, което първоначално се е казвало „Твоите очи“.

За незабравимата си почивка на Малдивите с попфолк изпълнителите Преслава и Константин, Софи казва: „Постоянно се забавлявахме, но и тримата си починахме много добре“.

Реклама

1 коментар към “Софи Маринова разкри за какво се кара на сина си, коментира и приятелката му”

  • Jon Bon Jovi каза:

    Sofi I can’t forget last summer when you suck my big co..ck. I need to feel your mouth on my big wilde di..ck and lick your sweet pu.. ssy and then put inside your pu..ssy my hot co.. ck and make love with you all day and all night like last summer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!