Софи Маринова разкри защо ревнува сина си Лоренцо

Софи Маринова, която се радва на одобрението на публиката заради изключителните си вокални способности, се слави и като много добра и грижовна майка.

Като всяка друга майка, тя също изпитва ревност към сина си Лоренцо. Порасналият й син е поел по своя път, на Софи не крие, че малко ревнува, когато Лоренцо води гаджета вкъщи. Майчиното й чувство й подсказва, че трябва да предпази сина си от разочарования, което обаче е почти невъзможно.

Подчертава, че не е от майките, които следят изкъсо всичко, което се случва в личния живот на детето си, а сина й няма вечерен час.

„Никога не съм забранявала на Лоренцо да прави това, което му харесва. Той е много добре възпитан и има респект от мен“ – казва гласовитата певица в „На кафе“.

Разказва още, че държи да знае къде е наследника й във всеки един момент и му звъни по телефона, за да бъде спокойна,  все пак, по думите й, не го задушава.

На мнение е, че при момичетата в тази възраст  – 17-18 години, родителите трябва да обръщат двойно повече внимание и да ги пазят повече.

Звездата сподели също, че е голям любител на цветята и много се радва, когато има повод, да ѝ подаряват първо тях, а чак след това, ако има, да бъде материалното.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!