Софи Маринова призна: Счупила си ръката заради Гринго

Софи Маринова излезе с нова версия за счупената си ръка, с което стана ясно, че обяснението за снимането на клип за „Капките“ въобще не отговаря на истината.

Непосредствено след бала на сина й Лоренцо, певицата пострадала и била гипсирана в „Пирогов“. Версията, съобщена от пиара й и тиражирана в медиите, се оказа далеч от реалността.

Софи Маринова пострада при инцидент

Софи претърпяла травмата заради домашен скандал с Гринго, вследствие на който се случил инцидентът.

„Бяхме се събрали в хола. Бях забила в телефона. А Гринго бързаше. Няколко пъти ме попита нещо, ала не го отразих. Гринго тръгна към мен. От уплах, че ще ме удари, самозащитно подскочих. Подхлъзнах се и си ударих ръката в мивката. Това е истината“- разкри Маринова пред „България днес“.

Не за първи път гласовитата певица става жертва на домашно насилие от половинката си, но сега е категорична, случаят не е такъв.

„Като всяка двойка и ние се караме. Този път бой не е имало. Ако имаше, щях да изляза по всички телевизии, както съм го правила. Никога не мълча, когато има насилие. Вдигам на крак полицията, ако се случи такова нещо. Не се сърдя на Гринго. Той нямаше да ме удари“ – споделя още Маринова.

Въпреки травмата, певицата не е спирала участията си в клубовете.

Реклама

1 коментар към “Софи Маринова призна: Счупила си ръката заради Гринго”

  • Обективен каза:

    От третото изявление вече може да си признае че си я е натупал както си трябва

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!