Софи Маринова огромен жест към родителите си / ВИЖ

Софи Маринова подготвя най-емоционалния и специален проект в своята музикална кариера. Певицата издаде пред почитателите си в социалната мрежа, че песента и видеоклипът вече са реализирани и съвсем скоро ще ги промотира.

Софи е записала песен с майка си, а във видеото е включила своя татко. Съвсем естествено, клипът се е снимал в махалата в Етрополе и всички съседи се притекли „на помощ“.

„Щастлива съм да ви споделя, че записах най милия дует в живота си, с моята майчица, а днес бяха и снимките към него. За видеоклипа се доверих отново на моя приятел и любим режисьор Людмил Иларионов – Люси .

Константин и Софи Маринова зад кадър с „Проблем“ / ВИЖ

Записвала съм много песни, снимала съм много клипове, но никога не съм била толкова щастлива и емоционална на мой проект. Тази песен ще остане в сърцето ми завинаги, защото вътре пея с моята майка, а баща ми участва във видеото.

За визиите ни се погрижиха невероятният тандем Бони Брадърс –  гримьора Борислав Соколов- Мис Бони и фризьора Никола Филаретов. Вълнувам се много и очаквам с нетърпение премиерата на песента. Заглавието ще запазя в тайна“ – разкри изпълнителката.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!