Софи Маринова купи огромен подарък на Гринго

Певицата зарадва и сина си Лоренцо с черен диамант за рождения му ден

Софи Маринова направи на Гринго огромен подарък. Ромската перла се похвали, че е подарила на любимия си не какво да е, а голям джип, който обаче се наложило да бъде замени с друго возило.

„На 26 юли Гринго имаше рожден ден. Купихме джип като подарък за празника, обаче е много голям, трябва С категория за него и сега го смени в същата фирма”, разказа пред “24 часа”изпълнителката. Върнатата кола била пикап с двойни гуми, а сега взели най-новата S-класа на същата марка. “Сега и аз съм доволна, и той доволен” – подчертава тя.

Наскоро рожденик бе и синът на певицата – Лоренцо. На него гордата майка също подарила скъпи подаръци.

“Една обичка му купих. Тя е по поръчка, с черни диаманти и изписано името му – Лоренцо”, казва Маринова. Освен това младият певец получил дрехи, парфюм и шумно парти за празника. Купонът бил в един от хотелите в Етрополе в компанията на 20-ина приятели на Лоренцо.

Лятото е натоварен период за Софи Маринова не само заради многото семейни празници. Графикът й с участия е пълен чак до октомври.

“След това може да помислим да отидем някъде тримата, да угасим телефончетата и да си починем”, казва певицата и допълва, че със сигурност ще изберат място в България, защото “в родината ни има много красиви места”.

Сега, през лятото, съчетават полезното с приятното и между участията по морето успяват да си откраднат малко време за плаж. Често пътуват заедно с Гринго и се радват на компанията си след кратката раздяла, в която той бе в ареста. Десетина дни имали и гости – майката и сестрата на Гринго, които дошли да го видят. Покрай всичко това обаче не x остава време да заснеме нов видеоклип.

“От 2-3 месеца имам нова песен, но нямам време да снимам клип, да се видя с режисьор и да го обсъдим. Лоренцо също има нова песен – на един месец. Но сега той подготвя още една за октомври-ноември. Повече внимание отделям на Лоренцо сега, аз имам хитове за 100 години напред”, казва с усмивка изпълнителката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!