Софи Маринова и Гринго сключиха брак, кумуваха Преслава и Павел / ВИЖ

Софи Маринова и Гринго вече официално са семейство. Гласовитата фолк певица се врече във вярност на любимия си на 5 февруари. Двамата се бракосъчетаха в ритуалната зала, а техни кумове са звездата Преслава и нейната половинка в живота Павел Лазаров.

Софи прие фамилията на мъжа си – Давидова. На подписването до младоженците присъстваха само кумовете, сина на певицата – Лоренцо, както и трите шаферки – Дони Василева, дизайнерката София Борисова и кметицата на Владая – Таня Иванова.

„Нямам търпение Гринго да ми сложи халката и да стана негова законна съпруга“ – сподели булката часове преди да сложи подписа си на брачното свидетелство. Халките са от жълто злато и с надписи с имената на младоженците. На нейната с черни диаманти пише „Гринго“, а на неговата е инкрустирано името „Софи“.

Роклите на булката и шаферските са дело на София Борисова, съобразени стилово и цветово с най-актуалните тенденции. Гринго пък заложи на класически костюм.

Сватбената церемония ще бъде чак на 24 март заради професионалните ангажименти на кумата в чужбина. Наложило двете певици да обсъдят графиците си с участия и да намерят удобен и за двете ден.

Поканени са повече от 350 приятели на булката и младоженеца, сред които много от звездите на попфолка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!