Софи Маринова избра име за бебето си

Софи Маринова, която очаква бебе, не крие радостта си, че ще става майка за втори път. И двамата с приятеля й Тодор Давидов – Гринго са много щастливи, че ще имат дете, разказва певицата пред „24 часа“.

И нейните, и неговите близки се радват много и стискат палци всичко с бебето да е наред. Но май най-щастлив е Лоренцо. Отсега си е наумил, че иска сестричка, “за да я пази”, и целува корема на майка си, нищо, че още не личи, че вътре расте нещо. Все още не е напълняла, но сама за себе си усеща някои промени.

“Чувствам си тялото, че почват костите да се разширяват, в бузките ставам по-пухкава, ама аз съм сладка, като съм дебеличка”, смее се Софи. С Лоренцо качила 30 кг и казва, че май и сега ще е така. Тогава ѝ отнело две години да ги свали, защото обича да си хапва и не може да пази диета. Не го кърмела, така както смята да не кърми и второто си дете, защото мисли, че готовите сухи млека са дори по-полезни, по-пречистени от майчиното.

Засега Софи е сигурна, че чака момиче, с Гринго дори обсъждат женски имена. Преди време той ходил на гледачка и му казали, че първото му дете ще е момиче. Същото предрекли преди години и за второто отроче на Софи. Ако е момиче, бебето по всяка вероятност ще се казва като нея, защото същото име носи и майката на Гринго.

“Тя ме пита как ще го кръстим, ако е момиче, а аз ѝ казах, че на нея. На нея всички ѝ казват София, но турското ѝ име е Сафие. Казва: Ще е Сафие, като тебе. А тя: “Ааа, не, искам да е София. Ами че още по-добре, нали и аз съм София, като викне някой вкъщи “Софи”, три ще се обръщаме”, разказва през смях Софи Маринова.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!