Софи Маринова: Време е да кажа за нашите отношения с Роксана

Софи Маринова направи емоционална изповед по повод Роксана, с която имат дългогодишно познанство, което отдавна е прераснало в приятелство. Наскоро двете гласовити певици пуснаха първата си дуетна песен, която се посрещна изключително добре от меломаните и вече се нареди сред най-харесваните балади в попфолка.

Промо / Роксана и Софи Маринова – Един живот

Ето какво разказва Софи за Роксана:

„Време е и аз да кажа нещо за нашата песен със Роксана и за нашите отношения. От много време със Рокси говорим за подобен общ проект, но все нещо не достигаше, все нямаше време, все нещо се случваше и тази идея отлежаваше във времето,чакаше своя ден.

Познавам Роксана още от преди, като Тони и нейния талант съм забелязала от това време. Знаех, че е колежка и много обича мен и музиката ми. Засичали сме се по различни участия, тогава тя беше солистка на оркестър „Джи Би“.

След това Слави Трифонов ме покани една вечер да съм специален гост във формата „Стани попфолк звезда“ и я срещнах там вече като Роксана. Тя беше сред участниците, изпя една руско-циганска песен и се справи блестящо. Оттогава дистанцията между нас се скъсяваше все повече и си станахме близки и добри приятелки.

През тези десет години аз съм наблюдавала нейното развитие като певица. Интересувала съм се в каква посока върви, на какви песни залага, какъв имидж гради и не на последно място – как в действителност е запазила себе си като човек след тази голяма популярност.

С днешната мога да кажа, че Рокси е останала същата онази Тони, която срещнах преди дванадесет години, а кариерата си развива повече от достойно.

Тя е единствената ми колежка и приятелка, на която когато и да се обадя, без значение за какво, знам че на сто процента мога да разчитам на нея. Тя ме обича много  – и като певица, и като човек. Ние сме много еднакви, приличаме си във много неща, мислим еднакво и до някъде съдбите ни са еднакви. Щастлива съм, че имам приятелка и колежка като нея и сега е моментът да й кажа, че и аз много я обичам, защото е прекрасен и чист човек.

Когато ми се обади за тази песен и ми предложи да я направим заедно, аз поисках да чуя парчето, идеята за него и част от текста, който тя беше започнала. Истината е, че песента ме докосна много и я почувствах със сърцето си.  Още повече ми хареса идеята, смисълът на песента да е различен и да се пее за истинския живот. Това много ме грабна, защото всички пеем за любовници и любими, но никой не пее за онази чисто човешка любов между хората, за семейството и топлината в един дом.

Върнах се във онова време, когато записах моята „Прах и пепел“. Тогава голямата Надежда Захариева написа един от най красивите текстове за мен и си казах: Да, това е, Софче, вашата песен със Роксана.

Хареса ми това, че целият екип, с който работихме по тази песен, са професионалисти и хора, доказали себе си във времето. Благодаря най-сърдечно на Мариета Ангелова и Спас Лазаров за тази песен. Още по-щастлива съм след премиерата на „Един живот “ от реакцията и коментарите на нашите почитатели.

Наричат ни „Перленият дует“ или „Дуетът на перлите“. Много красиви и истински думи, много чувствени послания, много поздрави и признание от хора, които дори не слушат попфолк .Тази песен ще остане във времето и както един наш почитател беше написал, ще се пее най-малко 20 години“.

4 коментара към “Софи Маринова: Време е да кажа за нашите отношения с Роксана”

 • Хахах каза:

  Песента е хубава …Но това не са думи на Софи Маринова ,начина и на изразяване не е този ,така че този който е писал статията се е престарал .

 • Софка каза:

  Не мога да я понасям, но е толкова нахална и досадна, че накрая го направихме този дует, защото ми писна да ми реве на главата денонощно от години. Сега иска втори, ама сори.

   • Грингуууу на СофчеТу каза:

    Софчей мене ке ма забрай у шубракъ мъ плати тук една песен с клипче че ща ти счупя ръцете и двете …. ще има пак всеми тези ритници по висналите ти цици и яж тези юмруци муци …и сро лева издържка на ден не стигъ на ай не си качила сумата ай съм тъ счупил алфа путкар оп мъжкар сън

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!