Софи Маринова бременна от новия си приятел

Софи Маринова е бременна във втория месец, а таткото е новото ѝ гадже – 30-годишният Тодор Давидов, когото всички наричат Гринго.

Певицата разбрала, че чака бебе, почти веднага. Първо, защото има редовен цикъл, и второ, защото започнало отново да ѝ се спи повече и да ѝ прилошава от цигарите и кафето, както когато носела първото си дете Лоренцо.

“Направихме два теста, а преди десетина дни бяхме на лекар и се видя, че съм бременна. Засега всичко върви нормално, дай Боже всичко да е наред. Аз все казвам, че искам да родя 2-3 деца на Гринго”, смее се Софи Маринова. Засега и двамата смятат, че бебето ще е момиче и дори обсъждат имена.

Софи и Гринго се запознаха на неин концерт в Германия през ноември и оттогава са неразделни. По онова време той бил охранител там. Гринго често ѝ гостуваше в София, а в момента вече живее при нея. Лоренцо много го харесва – още на първата им среща му се хвърлил на врата, разказва майка му. Седмокласникът се надява да има сестричка и отсега целува корема на Софи. /“24 часа“/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!