Софи Маринова без Дачо на светски събития - Signal.bg

Софи Маринова без Дачо на светски събития

Летният сингъл на Софи Маринова „Страст“ отдавна вече е сред хитовете в поздравителния блок на радио „Сигнал плюс„. Любопитно е да отбележим, че едва сега гласовитата певица има намерение да снима клип към песента.

„Тия дни ще снимам клип на „Страст“, но имаме права малко да уреждаме с Крум Крумов – моят продуцент“ – споделя Софи пред камерата на Signal.bg и уточнява, че става дума за началните акорди на парчето, които са цитат от песен на Майкъл Джексън. Ако не се уреди въпросът с правата, Маринова все пак няма да остане много разочарована, защото скоро ще дойде ред да представи нов сингъл.

„В момента нищо не правя, забавлявам се. До един-два месеца обаче и аз ще изневеря на Устата. Проектът е готов, но не искам нищо да издавам“ – каза Софи.

Signal.bg забеляза, че напоследък певицата посещава светски събития без да е придружена от Дачо. Софито го даваше соло на промоцията на Цветелина Янева, а така също и на промоцията на Антонина. „Той си седи вкъщи. Не може навсякъде да сме заедно“ – споделя Маринова и обяснява, че вече пет години са заедно, а обичайно след третата година една връзка се поизчерпва.

„Когато има нова любов, повече ми се работи и по-хубави песни правя“ – твърди певицата и ни насочва да следим внимателно новите ú песните. Хитовата певица е решила да не вади толкова често албуми, а да залага на сингли. „Започвам и аз като моите колеги да пускам нови песни през два-три месеца“ – казва тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!