Соня Немска: Колкото и да си влюбен, винаги има съмнение

Певицата признава, че в момента няма човек до себе си

Соня Немска разказва за дуета си с  Тони Стораро„Просто спри“, с който зарадва почитателите си наскоро.

“Гордея се с тази песен. Много съм щастлива, че сбъднах една своя мечта, а именно да пея с толкова добър изпълнител, човекът-глас Тони Стораро. Да си кажа честно, не ми трябваше много време да го убеждавам да се включи в проекта, което е един своеобразен комплимент към мен, защото е оценил моите качества като музикант и певица през годините, за да пожелае да пее с мен.“ – казва тя в “Автограф”.

В момента няма човек до себе си и тази песен не е лична история от живота й. Заедно с текстопистката Мариета Ангелова решават в песента хем да се пее за любов, хем темата да е такава, че да обхване много голяма част от любовните двойки, за да се намерят в тази песен.

“Самата аз сред моите приятелки и близки знам и виждам, че колкото и да са влюбени, и да се разбират с половинките си, винаги има едно съмнение. Все си нямат доверие в любовта, проверяват се, особено сега с модерните телефони. Бях сигурна, че песента ще има успех, защото много влюбени двойки ще се открият в текста” – подчертава певицата.

Не обича да говори за любовния си живот, защото има горчив опит отпреди няколко години, когато бе изнесла на показ отношенията с тогавашната си половинка. Счита, че това е грешка, навредила на по-нататъшното й развитие.

“Сега нищо не разказвам, защото нямам връзка. Но ако ми се случи, с удоволствие ще споделя, защото хубавите неща трябва да се разказват, за любовта трябва да се говори”, казва още Соня Немска.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!