Соня Немска и Тони Стораро с вълнуваща история

Соня Немска и Тони Стораро успяха да изненадат феновете си с новия проект “Просто спри“. Видеоклипът се радва на вниманието на меломаните, които дават високи оценки и не пестят суперлативите си.

“Изненадаха ме! Соня е много красива, трябва да пуска по-често песни.“, “Хубава песен, не очаквах дует, браво!“, “Доста свежо и различно!“, “Прекрасна песен и изпълнение, и много красив клип!“, “Тотален поп-фолк хит и уникална попфолк песен!“, “Съдържателен текст, добра мелодия. Спокойно може да стане летен хит!“, “Поздравления за добрата работа. Клипът е уникално красив! Не мога да откъсна очи.“

Със сигурност отзивите носят радост и удовлетворение на Соня Немска, Тони Стораро и на целия екип, работил по парчето – Йорданчо Василковски – Оцко /музика и аранжимент/, Мариета Ангелова /текст/ и режисьора Николай Скерлев.

“Просто спри“ е една красива музикална приказка за любовта, поднесена със стилен видеоклип. Кадрите са реализирани сред приказните кътчета на замъка “Влюбен във вятъра” в Равадиново. Соня Немска залага на стилна визия, за която изпълнителката се довери на Августина Маркова-Тути. Тя е избрала за звездата на телевизия “Планета“ тоалети на водещи български дизайнери. Косите са на Неви Митева, а гримът на Джулия Ангелова.

ВИЖ / Соня Немска и Тони Стораро – Просто спри

1 коментар към “Соня Немска и Тони Стораро с вълнуваща история”

  • Луна Президент каза:

    Соня Немска не е никак лоша певица да не кажа обратното. Освен това за годините си изглежда добре. Още повече, че е много лъчезарна, естествена, не се превзема и всъщност е стъпила на земята(не, че има и много поводи да лети в облаците, но все пак). В този ред на мисли не знам защо не успява да пробие вече 18 години(пее от 2001г.). Колкото до тази песен конкретно не мога да коментирам, но ме изуми тази бална рокля с тюл. То вярно, че сме в сезона на абитуриентските балове, но нейният е бил преди повече от 20 години, пък и за видео, което трябва да я представи в най-добра светлина говорим и трябваше да съобрази този факт…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!