Соня Немска за бала на дъщеря си: Бях загубила надежда и на косъм да не се случи

Соня Немска, която преди броени дни направи парти за абитуриентката си Рая, разказва за вълненията покрай завършването на дъщеря си и организацията на празника й. Наследницата на попфолк звездата завърши с отличие средното си образование и се готви за много по-сериозни крачки в живота си.

„Усещането е невероятно. Да видя дъщеря си пораснала е едно, но да видиш, че детето ти се е превърнало в стойностен млад човек, е съвсем друго. Благодарна съм на съдбата, че ми даде това дете! Чувствам се реализирана, щастлива и горда майка. Имаше две празненства. Първото беше с нейните съученици, а второто го направихме в моя роден град Панагюрище, където всъщност е отгледана Рая. Събрахме всичките си роднини и приятели“ -споделя гордата майка пред „Блиц“.

Оказва се, че за певицата било изключително трудно да направи абитуриентското тържество на дъщеря си и се радва, че въпреки всичко историята има щастлив край.

„Нашият бранш най-много пострада! Бях загубила надежда, че ще успея да направя абитуриентския бал на дъщеря ми. Не съм работила една година и ми беше много трудно, чисто финансово. От години с нея си мечтаем и си говорим, че направим едно приказно абитуриентско парти. А като се случи това с пандемията и безработицата, за малко нямаше да го постигнем това тържество.

Сега виждам лъч надежда, подновяват се нещата, започват участията. Имам надежда, че всичко ще се възстанови. Най-важното е, че с дъщеря ми успяхме да се запазим здрави, не сме боледували от коварния вирус. Седяхме си вкъщи, може да сме били без парички, но поне сме здрави! Имам усещането, че някой отгоре ми помага и успяхме да осъществим последните дни това абитуриентско парти. Вярвайте ми, че беше много трудно и на косъм да не се случи, но детето ми е много добро и заслужаваше този празник, затова направих всичко възможно да го осъществя“.

Рая на Соня Немска отпразнува абитуриентския си бал/ ВИЖ

Рая има амбицията да продължи образованието си и вече е избрала на какво да се посвети.

„Ще кандидатства в Софийския университет. Насочила се е към специалността „Журналистика и ПР“. Това е малко изненадващо за мен, тъй като тя е скромно момиче, дори на мравчицата прави път. А за да бъдещ журналист трябва да си малко по-нахален. Но животът ще я отрака и ще стане по-напориста, даже малко нахална трябва да стане. Нейната голяма мечта е да се занимава с телевизия. Като вземем предвид и нейната визия, която е с моделски мерки, има голям шанс да й се сбъдне тази мечта. Много ми се иска да се занимава и с мода, защото от малка съм видяла тези качества в нея. Заради пандемията и модният бранш пострада, рядко се случват модни събития. Щастлива съм, когато я поканят за някоя фотосесия и помагам с каквото мога“ – разказва Соня.

Певицата признава, че за момента новите песни не са й приоритет и обяснява: „Не подготвям, защото за мен беше по-важно да направя абитуриентския бал на дъщеря ми и всичките ми финанси насочих натам. Надявам се към края на лятото да мога да представя нова песен, но не обещавам. Имам си достатъчно хубави песни, мога да пея на живо и песни на мои колеги, така че съм отворена за покани“.

Реклама

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!