Соня Немска: Запазих себе си, запазих и музикалния си вкус

Соня Немска е на сцената на попфолка вече 17 години. Стартира като изпълнител на БМК през 2001 година, но определя като по-съществен периодът след подписване на договор с „Пайнер“. Именно с голямата музикална компания успява да разгърне своя потенциал като изпълнител и да се изяви на голямата сцена.

В „Открит микрофон“ на Signal.bg изпълнителката разказва за най-интересните моменти от своя професионален път.

„Всички мои колежки казват, че за да си интересна на публиката, трябва да си различна всеки път, обаче аз съм едно доказателство, че може и точно обратното. Аз запазих себе си, запазих музикалния си вкус, запазих си дори и начина, по който изглеждам през годините и имам доста добри коментари за всеки мой проект. Аз не съм от оплюваните певици, а от харесваните“ – споделя тя пред водещата Емилия Стоянова.

Не залага на провокацията и на скандала, въпреки че това се харесва на повечето хора.

„Аз съм пробвала на няколко пъти да бъда агресивна и в медийното пространство, и в песните. На мен ми отива по-нежно и по-лирично представяне на целия ми образ“ – припомня певицата.

Видеоклипът към актуалния й сингъл „Аз съм жената“ не е скъп, но е убедена, че не това е най-важното за успеха на една песен.

„Не е нужно клипът да е високобюджетен, за да бъде интересен. Друг е въпросът, че и режисьорът можеше да ми даде някакви идеи. Една от най-хитовите ми песни – „Правена съм за ръцете ти“ е с абсолютно същия тип видеоклип – заснет в студио, с танци и стана хит!“ – подчертава тя.

Броени дни преди големия концерт на „Планета“ в Пловдив, Соня Немска признава, че не е получила покана за участие в него.

Вижте какво още разказа Соня Немска в „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!