Соня Немска е топ този сезон - Signal.bg

Соня Немска е топ този сезон

Новият сингъл на звездата дава заявка за летен хит

Соня Немска  пренася зрителите край морския бряг с новото си видео “Тя е Топ“. Сингълът излезе миналата седмица и има всички предпоставки да се превърне в едно от актуалните заглавия това лято.

Певицата залага много на парчето и се надява музикалните поздрави това лято към всички красиви дами да бъдат именно с него. Новото заглавие в репертоара на звездата е по музика на Йорданчо Василковски – Оцко. Текстът е написан от Мариета Ангелова. Сингълът е поднесен с оригинален видеоклип, заснет край морския бряг в Халкидики.

“Искам да отправя искрени благодарности към моята приятелка Полина Ташкова и нейния съпруг за възможността да снимам в тяхната морска вила и на яхтата им, а на Поли и за участието във видеото. Получиха се страхотни кадри, благодарение и на режисьора Николай Скерлев. Той вложи цялата си енергия, за да предложим един наистина красив и естетически издържан клип“ – разказва певицата пред Планета ТВ.

“Тя е Топ“- такова определение може да се даде и за певицата, която демонстрира страхотна форма. Соня Немска залага на няколко визии по бански, а стайлингът й е допълнен с ефектни аксесоари. Гримът е на Моника Христова, а прическите – на Неви Митева.

ВИЖ/ Соня Немска – Тя е Топ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!