Солариумът – тънкости и съвети за добиването на уникален загар

Какво е важно за придобиването на шоколадов тен

Красивият летен загар е мечта на много хора, но не всеки може да си позволи добиването му по естествен начин, все пак работното ежедневие трудно се съчетава с излежаването на плажа. Ако сте от почитателите на шоколадовия тен, искате да го имате целогодишно или поне да го поддържате достатъчно дълго, то със сигурност сте се ориентирали къде трябва да отидете – на солариум.

Разбира се, има солариуми и солариуми, но щом четете това, скоро ще разберете за какво да се оглеждате.

Солариуми с лампи за солариум Cleo Isolde

Този бранд предлага изключително качествени консумативи за солариуми, за да бъде добиването на тен бързо, качествено и много приятно. Разполагат с дълъг експлоатационен живот и се подменят лесно. Лампите за солариум всъщност са тези, които определят качеството на самата процедура. Разбира се, има и много екстри, с които разполагат съвременните солариуми – вентилация, ароматерапия, дори слушане на музика, но за бързото и качествено добиване на тен – лампите са важните.

За разлика от реакцията на кожата при излагане на слънчеви лъчи, използването на солариум в комбинация с подходящата козметика, може да редуцира до 50% опасността от зачервяване и кожни раздразнения.

Освен солариумът, значение има и козметиката, която се използва по време на процедурата. Това не са стандартните слънцезащитни продукти, а специално създадени за придобиването на бърз и дълготраен тен.

Челни позиции по популярност държи натурално олио за тен Megatan, тъй като притежава изключителни качества и предимства пред останалите продукти от този тип. Брандът залага на натуралните съставки и включва екстракти от бадем, арган, кокос, какао, жожоба, маслина, както и антиоксиданти като витамин E. Последните са изключително важни за неутрализиране на свободните радикали и предпазване на кожата от стареене.

Естествените масла в козметиката осигуряват нужната хидратация, повишават еластичността на кожата, придават сияен вид и неустоим аромат. Олиото за тен е подходящо за нанасяне и върху лицето, и върху тялото. Ускорява придобиването на тен чрез активиране на естествените защитни сили на кожата, а именно – произвеждането на меланин. Последният определя цвета на кожата и колкото повече от него има, толкова по-тъмен е тенът.

Употребата на масло за тен по време на процедура в солариум, прави загара много по-дълготраен и красив, а кожата гладка и озарена.

Освен олио за тен Мегатен, брандът предлага и грижа за кожата под формата на лосион, а разфасовките варират – от еднократни дози до пълноразмерни опаковки.

Грижата за кожата преди и по време на процедура в солариум е важна за скоростта на добиване на тен и предпазване на кожата от увреждане, но подходящата козметика, която се използва във времето между посещенията в солариума, е от ключово значение за трайността на загара и красотата на кожата. Именно тук се включват лосионите за след солариум.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!