Снимки от сватбата на Джулия и Кристиан Кирилов

Сватбата на Джулия и Кристиан Кирилов бе на 29 септември. Двамата си казаха “Да” на романтично тържество миналата неделя. Влюбените избраха да се свържат в свещен църковен съюз в историческия храм “Света София“, един от символите на нашата столица.

По-късно младоженците си размениха клетви за вярност пред роднини и приятели на изнесен ритуал на терасата на луксозен ресторант, под зоркия поглед на известния водещ Драгомир Драганов. Певицата сияеше в изящна бяла дантелена рокля с акценти в екрю, а нейният съпруг беше заложил на елегантен бял смокинг в комбинация с черен панталон и папийонка.

„Благодарим ви от сърце за прекрасните пожелания! Благодарим на всички приятели,че ни подарихте толкова хубави мигове на нашият ден! За нас всичко ще остане незабравимо!“ – сподели младото семейство.

Пред водещата на „Планета“ – Галя Димитрова, младоженците разкриха, че това са първите тоалети, които са пробвали и веднага без да се замислят са се спрели именно на тях за своя сватбен ден.

Екипът на “Планета” засне най-интересните моменти от сватбата. Булката поздрави своите гости с брилянтното изпълнение на народната песен “Излел е Делю хайдутин” в съпровод на гайда. Какво още се случи на сватбата на семейство Кирилови, не пропускайте да видите в “Автограф” на 9 октомври в ефира на “Планета” и “Планета HD” от 18.00 и 20.00 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!