Снимки на Татяна със сина й предизвикаха вълна от реакции / ВИЖ

Синът на Татяна й направи паметен се подарък за Новата 2021-а. Двамата реализираха празнична фотосесия пред обективите на Никола Паскалев и Дамян Дечев. От фотосите се вижда искреното щастие и силната връзка между двамата, а кадрите предизвикаха вълна от реакции в социалните мрежи, като последователите на певицата не крият възхищението си както от любимката си, така и от възмъжалия й син.

Атанас вече е истински мъж и провокира мнозина да поспорят в мрежите, дали пък това не е половинката на звездата. Тя пък не отрича възможността да го видим в някой от предстоящите й проекти.

”Изминалата година беше смесена откъм емоции за мен. Имаше някои не толкова добри периоди, но имаше и много щастливи моменти. Равносметката, която си направих е, че не мога да правя компромиси с никого, заради сина ми. Любовта е там, където си приет с любов, там, където получаваш и даваш непрекъснато, за да се чувстваш жив и пълноценен! Пожелавам на всички българи по света преди всичко да са здрави и да се научим да обичаме истински, за да ни обича и Бог. Бъдете силни и добри, защото заедно можем да преминем през всичко и да продължим да живеем в любов и в по-добри дни“ – пише изпълнителката навръх Нова година.

Тя посрещна 2021-а заедно със семейството си, което зарадва в празничната нощ с много песни, изпълнени от сърце и душа. Татяна издава, че подготвя и нова песен, която й се иска скоро да представи пред меломаните.

Обещава да избере премиерата на сингъла да бъде в най-добрия момент за всички, тъй като песента е специална и иска появата й да бъде в добри дни, когато всички заедно могат да се забавляват истински.

 

Реклама

4 коментара към “Снимки на Татяна със сина й предизвикаха вълна от реакции / ВИЖ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!