Сменя ли фолк певицата Димана своето амплоа?

Певицата вече е дипломиран музикален педагог

Димана сподели новината за нов свой успех. Певицата вече е дипломиран музикален педагог. Това става ясно от  публикувани в социалната мрежа снимки, на които тя позира с традиционните за този случай академична тога и шапка.

Кадрите провокираха истинска лавина от честитки за звездата на телевизия “Планета“. Близки и приятели я поздравяваха за успешното завършване на висшето образование. В поредицата от коментари се включиха и много от колегите на Димана в музикална компания “Пайнер“, сред които бяха Тони Дачева, Диляна Динева, Дамян Попов, DJ Живко Микс, Здравко Мандаджиев и Юнона, на която също предстои скорошно дипломиране.

По време на своето следване със специалност Музика в ПУ “Паисий Хилендарски” певицата винаги се е старала много, а успехът й бе отличен. Дали скоро няма да я видим в новата роля на педагог, предстои да разберем.

Димана продължава да работи и по нови музикални проекти както и да пее за своите фенове. След емоционалната музикална вечер в Копенхаген в началото на април, този уикенд фолк звездата зарадва публиката у нас, в актуален нощен клуб в Рудозем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!