Случи се най-хубавото нещо за Веселин Маринов

Веселин Маринов разкри, че тази есен е била сватбата на дъщеря му. Това е най-хубавото нещо, което му се е случвало като човек изобщо – дъщеря му да е щастлива.

“Тя се чувства много добре с момчето, с което си е избрала и вече не е Маринова, а Стефанова. Вчера имахме едно много мило, хубаво тържество, около техния граждански договор, който подписаха и църковен. Не знам защо казах договор, брак е дума, която също не харесвам. Обвързаха се завинаги”, казва певецът в предаването “Мармалад”.

Маринов сподели със зрителите една много приказна своя мечта – да бъде принц на бял кон.

“Израснал съм в едно малко градче. На стадиона много често с моите приятели нощно време лежахме на тревата и така под звездите съм си представял, че мога да бъда принц. Но тогава не си представях, че ще намеря принцеса, а че имам бял кон и с една вълшебна пръчица правя така, че хората, които са болни, да оздравяват и някакви такива истории бяха.” – разказва той.

В реалния живот му се е налагало да язди кон единствено по време на снимките на клипа “Най-хубавото лято си отива”.

“Трябваше да пресека един малък плаж във водата, яздейки кон без седло. За клипа бяха необходими 15 секунди на коня. Така се вглъбих да играя влюбен, че в един момент към края на плажната ивица паднах, обаче се оказа, че имаме кадъра.” – обяснява певецът.

Наред с хубавите събития в личен план, продължава своето турне “Легенда за любовта”. Той обяви в социалната мрежа, че заради неотложно пътуване, концертът в Троян, който беше планиран за 11-ти ноември, ще се състои в сряда. На 14 ноември ще пее в Плевен, на 18-ти е в Пловдив, а на 19-ти – в Пазарджик.

3 коментара към “Случи се най-хубавото нещо за Веселин Маринов”

  • КрантЪ Янкова каза:

    Най-хубавото нещо в живота му е, че срещна мен, може да се гордее и чувства богоизбран!

  • Анонимен каза:

    Искам да попитам Весо би ли направила дует Емрах? Синът на Тони Стораро, брат му майката или баба му? Кога ще стане? Кога ще я направите? Кога ще я пуснете дуетът? Да е кючек? Кога ще я пуснете по Планета? Ще има ли клип към песента и да се виждате и в клипа да пеете заедно може да е на марето? Би ли ми отговорил на тези въпроси?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!