След „Акула“: Емилия и Денис Теофиков атакуват с „Тръгвай си”

Емилия и Денис Теофиков се събраха, рискуваха и създадоха мини-филма “Акула”. Тяхната формула определено се хареса на меломаните, които броени часове след премиерата изстреляха песента начело в българската трендинг листа в YouTube.

“Акула – единственото нещо, което мога да кажа е, че положихме много труд за видеоклипа. Доста се измъчиха всички, понеже трябваше да снимаме много часове, имаше много визии, много актьорска игра. Надявам се, наистина да се хареса, защото вложихме, и сърце, и душа, и труд, и средства. Мисля, че песента е много актуална за клубовете като ритъм, бийт, текстът също.” – разказва певицата пред мениджъра на телевизия “Планета”, д-р Хари Янакиев.

“Денис е в една възрастова граница, която много харесва новото звучене. Смятам, че “Акула” много ще се хареса от публиката на Денис, а моята публика няма да бъде изненадана в никакъв случай. Тя си знае Емилия как пее. И за едната, и за другата аудитория ще бъде интересна тази песен и мисля, че ще бъде приета доста добре” – споделя още изпълнителката.

“Акула” има продължение и скоро всички ще могат да разберат развръзката на драматичната история. Втората част на мини-сериала, с главни действащи лица Емилия и Денис Теофиков, се казва “Тръгвай си”.

1 коментар към “След „Акула“: Емилия и Денис Теофиков атакуват с „Тръгвай си””

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!