Слагат ли край на връзката си Андреа и Кубрат?

Андреа и Кубрат са в сложни взаимоотношения. Това стана ясно от публикация на певицата в социалната мрежа, където тя обяви на английски език какво се случва в живота й.

“Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игрички – наслаждавам се на необвързания живот” – написа изпълнителката.

Последователите й веднага се досетиха, че по този начин Андреа обявява края на дългогодишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев.

Двамата се радваха на щастлива любов в продължение на 12 години. Певицата не пропускаше важен мач на приятеля си. Той пък отдавна не криеше, че е готов за семеен живот и иска да има много деца.

Андреа споделяше в публичното пространство, че подпис под брачно свидетелство не й е нужен, за да се чувства сигурна и обичана.

Дали скандалът с печално известната целувка на Кубрат с репортерката от Америка Джени Суши не е в основата на раздялата на звездната двойка, засега не е ясно. Към този момент Кубрат Пулев все още не е пуснал коментар по темата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

“I am too young to get married, and far too old to be playing childish games – enjoying the single life.”

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на

3 коментара към “Слагат ли край на връзката си Андреа и Кубрат?”

 • Почти на дъното каза:

  Андреа тотално си съсипа кариерата в последните 2 години… Никакви хитове, неглижиране на феновете си и никакво развитие…

  Аз не знам какво би правила от тук на сетне, но си мисля че без кариера семейство и деца… Животът й е обречен на провал…

 • Милка каза:

  Твърде млада ли??? Тая осъзнава ли, че след 3-4 години никой мъж няма да я бръсне за слива?

 • Милица каза:

  Май за реклама е това! Андреа още кара джипа на Кубрат и е с неговия охранител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!