Славка Калчева: Никога кариерата ми не е била на първо място

Фолклорната звезда разказа историята на „Бяла роза“

Славка Калчева споделя, че за нея празниците са нещо много ценно. Фолклорната звезда на „Пайнер“ гостува  навръх Цветница в „Събуди се” по NOVA.

„Празниците ни зареждат с положителна енергия. Именно такива са Цветница, Великден, Коледа. Аз съм вярващ човек. Всеки ден благодаря на Бог за това, което имам. На празниците обичам да съм вкъщи, да приготвя трапеза, да се съберем със семейството” – обясни певицата.

Именитата певица започва да изпълнява фолклорна музика доста късно. Признава, че първоначално се увлича по други жанрове. За майсторлък в народната музика определя изпълнението на бавна песен.

Славка Калчева разказва за емблематичния си хит „Бяла роза“ и за популярността, която добива с нея като подчертава, че семейството й е много по-важно от славата.

„Никога при мен кариерата не е била на всяка цена, някаква самоцел и тя да е на първо място. За мен на първо място винаги е било семейството, децата ми… Не съм се стремяла това да правя и да загърбя всичко друго.  Разбира се аз съм положила много труд, много усилия, много съм пяла“ – казва тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!