Славка Калчева: Любовта е благосклонна към мен

Славка Калчева е изпълнител, чието име е еталон за професионализъм, хубава музика и стилна визия. Тя е една сред най-популярните, обичани и интересни за публиката певици. Признава, че успехът е условно понятие.

“Успехът за мен е много относително нещо. Днес го имаш, утре може и да го нямаш. Аз се радвам, че до ден днешен, все още хората ме търсят за участия, за сватби и по никакъв начин успехът не ме накарал да се самозабравя или да не си спомням откъде съм тръгнала. Той идва с много работа, с много труд, постоянство и себеотдаденост!“, казва тя в интервю за списание Biograph.

Основен двигател за всеки човек е любовта, така е и при нея

“Любовта дава криле и може да те накара да направиш много неща. Бих казала, че любовта е благосклонна към мен, защото се чувствам много обичана. Винаги съм се чувствала така. Вероятно това се дължи и на факта, че аз самата абсолютно безрезервно давам много любов от себе си“ – подчертава певицата.

Добрата си визия отдава на факта, че е позитивен човек, не обременява съзнанието си с лоши мисли и вътрешната красота се изписва и на лицето й.

“Не мразя, а злобата, завистта, лошите неща, ги забравям много бързо. Така че може би и това има някакво значение. Мисля, че вътрешно съм красив човек и това излиза навън, това е моето обяснение. А по принцип не бих казала, че полагам кой знае какви грижи. Винаги съм го казвала, ще го кажа и на Вас, че това е преди всичко ген. За мен това е обяснението. Дори бих казала, че ако полагах малко повече грижи, можеше да изглеждам още по-добре, но аз съм благодарна за това, което ми е дал Господ, да изглеждам по този начин. Обичам движението, което не е без значение. Нямам забранени храни, обичам всичко, но хапвам от всичко по малко. Никога не съм спазвала някакви драстични диети, не съм гладувала. Гледам да поддържам постоянно тегло“, разкрива своята тайна за перфектна визия изпълнителката на „Бяла роза“.

А като своя следваща цел звездата на българския фолклор определя издаването на албума, който от няколко години подготвя.

“Мисля да излезе в най-скоро време, остава да запиша още две-три песни, които отдавна съм направила. На две от тях много залагам, защото са интересни, много различни от всичко, което съм правила досега и вярвам, че ще се харесват от почитателите на нашата музика” – казва тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!