Славка Калчева: Ако животът ми беше лесен, нямаше да оцелея

Трудната народна песен е песента на моя живот – казва звездата

Славка Калчева признава, че живее далече от празната суета на деня. Няма нужда от Instagram и Facebook, нито да излага живота си на показ. Нейният свят, това са семейството, музиката и публиката. Обича адреналина и е целуната от Бога. Неговата целувка е нейният глас.

„Трудната народна песен е песента на моя живот. Лесното не ми е интересно. Преди да разбера, че с гласа си мога да въздействам на хората, преминаха доста години. Може би около 7-8 години. Когато хората започнаха да ме търсят, да искат аз да пея, тогава разбрах, че съм постигнала нещо и съм позната като име и като глас” – разказа Калчева в „Събуди се“.

Обичаната народна певица разказва и песента, в която е изпяла съдбата си.

„Песента „Отредена съдба” е тази, в която изпях живота си. Тя е моя авторска – и текст, и музика. Досега моят живот обаче не е бил като песен, но точно това ме е направило силна. Ако трябва да се върна назад, може би има някои неща, които не бих искала да се повторят. Ако животът обаче беше лесен, нямаше да оцелея досега. По-лесното не е за предпочитане при мен” – обясни тя.

В очакване Новата 2020 година, споделя и с какво ще зарадва своята публика.

„Следващата година се моля за здраве. 2019 беше изпълнена и с много приятни емоции. Направих две песни, които трябва само да запиша. Те са много различни. Едната определям като бутикова, само за музиканти. В един куплет влизат четири различни ритъма. Текстът е автентичен” – загатна звездата.

За най-негативните страни на славата и това как се отразява при някои, тя е категорична:

„Аз никога не забравям откъде съм тръгнала. Когато човек стане по-известен, егото избива, защото той забравя откъде е започнал”.

1 коментар към “Славка Калчева: Ако животът ми беше лесен, нямаше да оцелея”

  • 12 каза:

    Браво на жената .. Учете се от нея ,a не да ми се надувате, че са ви врътнали два пъти по телевизията, три пъти по радиото.. Всичко е преходно и славата и парите и ако не успеете да съхраните душите си в този покварен бизнес то значи нищо не сте постигнали .Преди години се чудех на можещи изпълнители как така нямат хъс да са на първите места ,нямат и желанието .. 7 години по -късно почнах и влязах в тази борба ,в този бизнес и разбрах едно не всичко ,не на всяка цена … И колкото и да ме замесват в скандали, да ми подливат вода отвръщам с мълчание защото не искам по пътя си да бъда като тях искам да се съхраня като човек …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!