Славена възпя невъзможната любов в интересен дует

Промо/ Славена и Алекс Димитров – „Чула ли си, Елице“

Славена представя най-новия си проект, който е колаборация с Алекс Димитров и се казва „Чула ли си, Елице“. Видеото от днес ще се завърти в ефира на Фолклор ТВ.

Талантливата певица отново влиза в ролята на композитор и текстописец, а аранжиментът е поверен на Недко Маджиров. В песента е възпята невъзможната любов между лирическата героиня Елица и нейния любим, който по стар български обичай бива сгоден за сестра й. Въпреки болката в сърцето и желанието им да бъдат заедно, Елица избира да остане до семейството си.

„Алекс Димитров е един от най-добрите мъжки гласове в България и отдавна искахме да направим съвместен проект, който да е авторски на фолклорна основа, със силна лирика и послание. Мисля, че успяхме да пресъздадем невъзможната любов между двама млади, а финалът е и един от най-силните моменти в текста.“, сподели Славена. Клипът е дело на „Сафет студио“ и в него участват танцьорите от читалище „Отец Паисий“ – Сандански.

Гласовитата певица и Алекс Димитров от години имат съвместни участия в Югозападна България и песента им е резултат от приятелството и професионализма, които двамата са изградили. Славена се радва на успеха на предишния си проект „Сватба“ и вече твори нови неща във фолклорната област, към която се е насочила основно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!