СкандаУ: Хубаво е да има награди, но да се раздават коректно

Йонислав Йотов – Тото и Лъчезар Евтимов от група СкандаУ са сред призьорите на „359 Awards 2019“. В ефира на „Плюс-Минус. Коментар след новините“ те обясниха, че за тях конкурсите са вид състезание, а наградата е следствие на добре свършена работа.

„Аз много обичам състезания. Харесвам тия неща. Харесвам да има награди. Така съм устроен, че обичам да има състезание“ – казва Тото, а Лъчо подчертава: „Наградата е следствие от свършената работа. Нашата цел е да си свършим добре работата. В днешно време хората, които организират наградите, се стремят да ги раздадат „политически коректно“, отколкото по заслуги“.

„Може би най-важно е да забавляваме хората по правилния начин. Това ще излезе най-голямата награда. Хубаво е да има награди, чисто физически, но наградите вече се раздават „политически“ и се губи състезанието“ – смята Тото..

„Ние сме един екип. Успехите са наши, които няма как да разделим“ –   Лъчо.

Двамата бяха категорични, че се стремят да уважават личното си пространство, въпреки желанието на феновете да се докоснат до тях за снимка или автограф.

„Хубаво е да се поставяме в позицията на човека отсреща и да си даваме сметка кога може да се направи компромис. Ние сме сензитивни типове и усещаме, че когато идват хората при нас, ние сме генератори за лайкове“  – обясниха Тото и Лъчо.

За това каква е промяната в развитието на хип-хопа в България, двамата коментираха:

„Някога тогава се говореше за вълни. Това бяха периодични неща. Започна вълна, която ще отшуми. Това, което успяха да направят новите рападжии, е да пуснат корени. Вече говорим за стил, а не за вълни. Хората им е омръзнало да ги лъжат за какво ли не, но трябва да има и песни, на които е по-лесно да ти върви пиенето или като си вкъщи. Ние се забавляваме като правим и двата вида“.

Групата ще изнесе концерт в „Арена Армеец“ на 6 април.

1 коментар към “СкандаУ: Хубаво е да има награди, но да се раздават коректно”

  • Фен на Скандау каза:

    В един сайт прочетох, че се местят в Планета и са подписали договор с Пайнер, истина ли е?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!