СкандаУ: Ние сме най-добрата група

Група СкандаУ тръгва на национално турне. Освен в български градове момчетата ще изнесат и концерт в САЩ.

„Турнето се казва „Хайвера”, защото част от него е именно този „хайвер“, който е възпят в песента. Ние двамата, целият ни екип и музикантите от концерта, който изнесохме в „Арена Армеец“. Оказа се, че сме се обградили с хора, които харесваме”, каза Лъчо.

„Колкото и нескромно да звучи, смятаме че това е най-доброто от това поколение, което може да се събере. Ние сме най-добрата група”, добави Тото.

Вижте какво още споделиха изпълнителите.

5 коментара към “СкандаУ: Ние сме най-добрата група”

 • Гражданин каза:

  Абе, какво турне в Америка, като ще обикаляте кръчмите, бе смешници.

 • 4estniq каза:

  Да не дава Господ това да са най-добрите музиканти на съвремието ни!
  Когато в родния ти град предпочитат да слушат хитовете на Драгана Миркович и Цеца Ражнатович, а теб никой не те отразява, е мега нагло да кажеш, че си част от най-добрата група в България!Щом на твой терен си г-н никой, то какво да говорим за цялата държава!
  Интересно защо един път не се изказаха така „нескромно“ за природната тъпота и простотия с която са надарени?!?Когато става въпрос за гласови възможности, тия двамата попадат моментално в графата бездарници – нямат един верен тон и разчитат само на ПР от реалити формати и клипчета в тубата, за да бъдат популярни!
  Подобно изказване е обида към цялата музикална гилдия в страната, без значение от жанра!Обида, към всички талантливи хора, оставили своя отпечатък чрез създаденото от тях!

 • Иво каза:

  Абе „Честния“, селянин прост и комплексиран, Скандау пръснаха Арена Армеец, НИКОЙ друг МЛАД и БЪЛГАРСКИ изпълнител не може да го постигне, кви примери ми даваш с възрастни сръбкини? Смешен и жалък си, колкото и да се пенявиш, успехът на Скандау е безспорен, можеш само да си мечтаеш за парите и успехите им, умирам от кеф, че не са скромни, а удрят комплексари като теб право в болното място!

  • stanimir каза:

   Иво, не че нещо ама голямо самочувствие имат Скандау. Кой какво пълни не знаеш и не пиши глупости. „Възрастните сръбкини“ са толкова напред от Скандау, че не можеш да си представиш. Да не говорим за живо пеене. Скандау са винаги с ефекти и с аутотюн, на живо са гола вода, просто не могат да пеят. „Сръбкините“ просто могат да ги сринат. Не се изказвайте като не знаете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!