Скандал се разрази между Люси Иларионов и Меди

Скандал се разрази между Люси Иларионов и Меди

Скандал се разрази между Люси Иларионов и Меди по повод видеоклипа на песента „Дивана“. Двамата спорят по казуса за неуредени авторски права, след като в YouTube и други платформи за видеосподеляния, както и в телевизионен ефир, бе свален клипа на попфолк певеца заради сигнал, за неуредени авторски права, подаден от режисьора.

 

Меди пък реши да изкаже своята гледна точка в социалната мрежа. Публикуваме написаното от него без редакторска намеса:

„Гледам да не обръщам внимание на слухове по мой адрес, но няма как да замълча, когато името ми се петни и то в скалъпени истории за пари. Всеки, който ме познава знае, че аз съм човек, който никога и на никого не е дължал.
За лъжите, които Людмил Иларионов- Люси говори по мой адрес, аз ще си потърся правата в съда, както и към всеки, който е тръгнал да пише клевети, без да си провери информацията.
Абсурдно е да се твърди, че клипът ми е свален, защото дължа пари. Всеки един, който има видеото преди мен, а в случая той е режисьор и е нормално да го има, може да го свали. Абсолютен опит за изнудване и търсене на слава. Това явно си е негова практика! Обръщам се КЪМ КОЛЕГИТЕ … не правете същата грешка и не се доверявайте на този човек , да стои зад проектите ви . Ще си спестите излишни главоболия !
Искам да успокоя моите фенове и да им кажа, че съвсем скоро видеото ще бъде върнато и работим по въпроса. Всички права са си мои. Всичко е платено и е нагло да се лъже по този начин.
Явно успехът на песните ми е проблем за доста хора, които се чудят по какъв начин да опетнят името ми“.

Гледам да не обръщам внимание на слухове по мой адрес, но няма как да замълча, когато името ми се петни и то в…

Публикувахте от Medi в Понеделник, 12 октомври 2020 г.

Промо / Меди – Дивана

Реклама

6 коментара към “Скандал се разрази между Люси Иларионов и Меди”

  • 1 каза:

    Знам за много долни постъпки на Люси от миналото ..,но тук не мисля ,че има вина .. Склоня да му вярвам ,че има право и е постъпил правилно … защото е ДОСТАТЪЧНО УМЕН ,ЗА ДА ЗНАЕ ,ЧЕ ТОНО В МОМЕНТА НЕ БИ МУ ИЗИГРА ДОБРА УСЛУГА ДА ПРАВИ ТАКИВА НЕЩА ..Още повече ,че историята помни много негови постъпки в които съседнат страна знае как стоят нещата ,а той се чуди дали знаят и не знаят и минава като препикано мушкато … От екипа с който Меди работи мога да кажа ,че една част от тях са много долни а щом така добре се разбират извода е ясен .. Така че Люска подкрепям теоята страна но по ирония на съфбата няколко години по късно те изиграха подобаващо… Колелот се върти днес взимаш.пари под масата утре не ти плащат за клип 😉

  • Денис каза:

    Да си направят по една свирка, за да се сдобрят, след което може и да се наеебът.

  • Бензинджията от Стара Загора каза:

    Верно, бе! Люси, беше хомо уж едно време и във Вип Бръдър предлага на Иво Танев да го издиха в кенефа. Тук проблема се върти около пари, храна или секс. За протокола Люси да си смени стария Мецедес, зелен седан от 98ма, за да не се излага! Убеден съм, че Медин е отказал на Людмил да го духа и ебе и затова са се скарали!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!