Скандал! Джулиана Гани скочи срещу Danny Levan

Силиконката Джулиана Гани нападна остро поп певеца Danny Levan в социалните мрежи. Поводът е нереализираният им общ проект, в който Гани да свири на пиано. Вместо да е студиото, изпълнителят заминал за гръцката столица.

„Омръзна ми от несериозни и некоректни хора. Трябваше през последните два дни да бъдем в студиото с уж голямата звезда Danny Levan, за да запишем новата си песен. Той да пее, а аз да свиря на пиано. И накрая какво? Тоя заминал за Атина, а аз стоя и го чакам. Че той за кого се помисли??? От тук нататък да забрави за мен, нищо няма да направя за него повече…“ – написа брадърката в социалните мрежи.

Въпреки гневната реакция на Джулиана Гани, Danny отговори в спокоен тон, че е изненадан от поста й.

„Днес видях това и съм супер шокиран, че се случва от лицето на приятел. Джулиана, обичам те и ви се кефя със Станимир, но не мисля, че трябва да се разправяме чрез медиите. И такива неща да напрягат всички. Не разбирам, защо си изригнала, като аз ти казах, че заминавам! Не разбирам и с какво съм несериозен към теб“ – заявява изпълнителят.

Очаква се спорът да продължи в социалните мрежи пред погледите на последователите им, които не спират да сипят пепел и жупел срещу отсрещния.

Danny Levan: Много пъти съм се дърпал нарочно някои неща да не ми се случат

2 коментара към “Скандал! Джулиана Гани скочи срещу Danny Levan”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!