Синът на Деси Слава изгря в новия клип на АРТи

АРТи: Чувствам се удовлетворен, защото вложих адски много енергия

АРТи представи в PlanetaOfficial втория си видеоклип за музикална компания “Пайнер”, озаглавен “Граната”. Феновете буквално избухнаха с лайкове и положителни коментари, окуражаващи младия изпълнител.

“АРТи гръмна! Песен точно като за лятото!”, “Поздравления, АРТи, за различния и интересен проект! Това парче ще гърми във всички дискотеки и ще се превърне в голям хит със сигурност! Успех ти желая с парчето и само нагоре!”, “Имаме нужда от още такива музикални проекти, все пак идват балове!”, “Адски зареждаща и енергична песен! Много радва и е безспорен хит за лятото! Уникален си, АРТи!” – това са само малка част от суперлативите в Мрежата.

С появата на видеоклипа “Граната” АРТи превърна в реалност един свой проект, в който вярва страшно много още от самото начало.

“Чувствам се удовлетворен, защото вложих адски много енергия в този проект и като виждам, че хората го харесват, това ме прави истински щастлив”, споделя той пред Планета ТВ.

Музиката и аранжиментът на “Граната” са на Diamond Beat Production, а текстът е дело на самия изпълнител. Режисьор на лентата, заснета в парк-музей “Врана”, е Людмил Иларионов – Люси. В снимките се включва многобройна масовка, а някои от участниците са Instagram-звезди като “Мистър София 2018”, Ричард Величков, красавиците Петя Стоянова и Гергана Стамова, и др.

По-наблюдателните вече забелязаха, че в “Граната” участва и Майки, синът на Деси Слава, а АРТи разкри, че с него са много добри приятели. Музикантите във видеото са колеги на певеца от Нов български университет, където му предстои да се дипломира в специалност Поп и джаз пеене тази година.

ПРОМО/ АРТи – Граната

2 коментара към “Синът на Деси Слава изгря в новия клип на АРТи”

  • / каза:

    Няма лошо да го промотират, само че много се опитва да прилича на Галин – лошо нахакано момче с мускули и провокативен поглед, дори в някои жестове и движения. Галин обаче има друго присъствие, а и той изгради имиджа си постепенно и свързан с песните. Фики категорично слезе от вълната, която беше яхнал за кратко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!