Синът на Баровеца дебютира с псевдоним SENTO в “Нищо ми няма”

Промо/ Sento – Нищо ми няма

Алисия му партнира във видеоклипа към песента

Стилът на неговата песен е противоположен от този на бащата на попфолка

SENTO е артистичният псевдоним на сина на Илиян Михов- Баровеца. Наследникът на легендарния фолк певец е готов с дебютния си проект – “Нищо ми няма”. Изненадващо стилът на неговата песен е противоположен от този на бащата на попфолка. Това в зародиша си е довело и до голям скандал помежду им, продължил няколко месеца. Стигнало се дори до там, че двамата не са си говорили, дори когато са имали съвместни участия заедно.

“Нищо ми няма” – песента е много динамична, емоционална, със закачлив текст, има вътрешен заряд, с модерна звучност и носи потенциала на летен хит.
Стилът е комбинация от поп, регетон, електро-поп и определено носи пулсацията на летните ритми. В аудиото са използвани и някои от най-новите и модерни звуци в световната музика, предоставени от едни от най-големите американски звукозаписни студиа, в едното от които е направен и финалният мастеринг на песента.

Въпреки модата напоследък, да няма много пеене, си личи как в певческо отношение има ниво и SENTO демонстрира, че е наследил от таланта на баща си.

Клипът e сниман в Гърция –  на море, в елитнa тузарска къща, предоставена за първи път за снимки и то именно за видеото на “Нищо ми няма”.
Заснет e за няколко дни, с професионална кинокамерa. Реализацията му е осъществена от голям снимачен екип, с едни от най-големите професионалисти в областта.

Режисьор на видеото е Кирил Киров – Кико, познат от продукцийте на Магърдич Халваджиян, клиповете на Криско, Слави Трифонов и др.

Любопитен факт е, че за женската роля в клипа участие има една от най-популярните и красиви жени в България – Алисия. Интересното също така е, че тя не заема място като изпълнител, а само като актриса във видеото. За ролята си тя е подходила с професионализъм, като на холивудска звезда. Дори е участвала с идеи за сценария.

Kлипът е цветен, весел и с лятно настроение, а в него SENTO сменя общо 4 визии. Сюжетът се развива между Купувач (Сенто) и Брокерка (Алисия), която в живота си е голяма фенка на артиста. Слушайки неговата песен в колата, тя отива да покаже скъпарска къща на клиент и тогава се оказва, че клиентэът е именно Сенто …

Докато му показва имота, който иска да закупи, тя започва да си фантазира най-различни ситуации с него, до момента, в който красавицата вече не издържа и го сграбчва… Всичко друго остава на въображението на зрителя.

SENTO споделя: „В музикално отношение с баща ми сме като вода и олио в една чаша. Но се радвам, че разумът победи и благодарение на хубавата песен, ние сме си пак в чудесни отношения. В каквито сме били винаги преди да се случи въпросният скандал около това, че съм се насочил към противоположния на неговия стил. Когато споделих с него за музикалния ми проект, той явно не разбра какво ще се случи, както и към какво ниво се стремя. Възникна конфликт помежду ни, защото той винаги е очаквал, че тръгвайки по неговите стъпки в музиката, ще поема и към неговия жанр. Независимо от това, че аз дори и до ден днешен на участия пея предимно поп музика. Някак си той винаги си ме представяше в друга светлина.

Когато обаче беше готово демото на песента, а тогава парчето дори не беше още толкова яко, каквото е сега, му го изпратих на мейла. Малко след това той ми се обади и ми се извини за предубедената си реакция. Каза ми, че когато има качество, винаги ще ме подкрепи. Tогава разбрах, че чувайки песента, баща ми си беше променил мнението и вече имах неговата пълна подкрепа:.

3 коментара към “Синът на Баровеца дебютира с псевдоним SENTO в “Нищо ми няма””

  • Дидо каза:

    Ами аз доколкото помня той се изявяваше като фолк певец, но явно сега иска да пробие в поп музиката, защото е по-интересна напоследък и има все повече фенове. Няма лошо!

  • Павката каза:

    В попа има повече шансове, фолка се изтърка, нищо интересно не правят там.

  • Натали каза:

    Алисия беше ученичка на Баровеца, браво че се е съгласила да даде едно рамо на сина му. Интересен проект се е получил като цяло. Пожелавам му успех!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!