Симона Загорова се радва на нова любов

Симона Загорова съвсем не е скучала през последните месеци на изолация. Тя успя да реализира нова песен,  радва се на нова любов и завърши с отличие висшето си музикално образование.

За дуетния сингъл със своя баща Илия Загоров, познат на публиката като автор на десетки попфолк хитове, млазата звезда разказва в „Тази събота и неделя“: „Тази песен значи много за мен. Тя ще вземе името на моя първи самостоятелен албум. Исках, затвърждаващо за всички години и всички песни, да има една песен, която да се казва „Това съм аз“ и така да се казва и албумът. Неслучайно избрах тя да бъде с моя баща, защото с майка ми имам вече четири дуета, исках да имам и един с него“.

Промо / Симона Загорова и Илия Загоров – Това съм аз

Не крие, че нейния музикантски пример за успешна кариера и майка й Глория, с която има няколко дуетни песни.  „Радвам се, че с музиката си цялото семейство вървим напред“ – подчертава Симона.

Ето с какви оценки се дипломира Симона Загорова / ВИЖ

Макар и  твърде, вече е категорична за своя професионален път.

„Музиката е моят живот. Винаги съм искала да съм пример за по-младите хора. Нашите така са ме възпитали. Цял живот съм се старала да държа това ниво, което те са градили толкова години, и да не ги излагам, напротив – да се гордеят с мен“, каза певицата.

Вижте тук какво още сподели Симона Загорова!

Реклама

4 коментара към “Симона Загорова се радва на нова любов”

 • Таня каза:

  „Добричката“ и „уважителна“ Симонка! Колкото и мили очички да правиш в ефир, не докосваш сърцата на хората, защото си повърхностна, неискрена и не много талантлива. Освен това си вулгарна и нагла също като майка ти, а на външен вид си развалина, което показва що за стока си отвътре.

 • Клаудия шифър каза:

  Ама то това същество е станало цял… Маймунски г*з ! Особено в зурлата…

 • Яна каза:

  Това момиче е прекрасно: възпитано, умно, красиво, талантливо! Изпълнява стойностни песни, спечели „Бургас и морето“, в „Гласът на България“ се представи добре, в „Черешката на тортата се видя колко е земна. В днешно време се срещат рядко такива и аз съм изненадана, че Глория е успяла толкова добре да възпита детето си!

 • Стилистката каза:

  Още едно нещо ( след отварачката де) си турнало макакски задник на лицето! Ужас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!