Симона Загорова разкри как сваля килограми след раждането

Симона Загорова, която през февруари стана майка за първи път, не афишира колко килограма е качила по време на бременността си и иска да запази тази информация само за себе си. Младата певица обаче признава, че й се хапвало повече.

„Имах и повече апетит към определени храни. Нямаше как да не напълнея някой и друг килограм. Накрая ми беше доста тежко и нямах търпение да се почувствам отново в тялото си“ – обяснява тя пред „Уикенд“.

Симона Загорова за майка си Глория: Бабите не са това, което бяха

Младата майка вече е във форма, въпреки че й остават да се сбогува с още 2-3 килограма. За режима си разказва: „Спортувам и спазвам режима на д-р Емилова. Обществена тайна е, че при нея се поддържаме цял живот и майка ми, и аз. Плодолечението на д-р Емилова е желязно. За месец и половина успях да сваля доста килограми“.

Симона не крие, че и друг път е имала проблеми с килограмите и е особено чувствителна на тази тема. Майка Глория пък от години е пример за подражание за перфектна форма и добър тонус.

Загорова признава, че е готова за сватба, но засега приоритет й е детето. Планира да има и второ. „Щом ти се роди първо дете, искаш да имаш и второ. Решихме, че ако имаме две рожби, едната ще е кръстена на майка ми, а другата – на майката на Дани. Майката си е майка, заслужава уважение и признание за грижите й през годините. Всяка маминка трябва да има внуче, носещо името й“ – категорична е поп звездата.

 

Реклама

2 коментара към “Симона Загорова разкри как сваля килограми след раждането”

  • Мимокмок каза:

    Малко сте ми досадни вече!!!Светът не се върти около вас !!!И аз имам син и дъщеря,И ТРИМА ВНУКА,ама никой не е разбрал.А пък като ми кажат“Бабчеее!“,сърцето ми се разтапя!!!!!!А тя пък не искала да я наричат баба .Ами баба си вече,и ти гониш 50 те.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!