Симона Загорова пусна микс с три невероятни балади на Глория

Симона Загорова пусна микс с три невероятни балади на майка си – фолк звездата Глория. Наследницата на именитата певица неведнъж е доказвала, че има голям музикален талант.

А сега виждаме, че освен прецизните си поп изпълнения, има и усет към интерпретацията на фолк балади.

Илия Загоров разплака дъщеря си Симона Загорова / ВИЖ

Тя показа клипче от звукозаписното студио, където изпълнява микс от великолепните песни от репертоара на майка си – „Ако те няма“,  „На неверен да съм вярна“ и “ Пясъчни кули“.

Меломаните не пестят суперлативите си за младата певица като я насърчават да пусне и други култови песни на своята майка.

4 коментара към “Симона Загорова пусна микс с три невероятни балади на Глория”

  • Таня каза:

    Повдига ми се от изражението и поведението ти на порноактриса! Същото се отнася и до майка ти. Да беше кожен микрофонът, отворената ти уста и премрежен поглед нямаше да изглеждат толкова неадекватно.

  • Kamelia каза:

    Да ги беше изпяла като себе си. Защо иска да е пълно копие на майка си? Това е видяно вече. Такъв продукт няма да има успех!

  • Свидетел каза:

    Таня не е жена, а травестита Милка от софийската пиаца. Много злобее, че Пайнер не я приеха, защото е траверс. Искаше да се прави на Азис, но няма грам талант и е грозна като смърта. Въобще не може да пее по скоро се дере като разгонен бивол.Затова е толкова злобна и плюе по всеки по успешен от нея. И на пиацата не й върви. Кой нормален ще пойска мъж, който се представя за жена и то отвратително грозна и с мустаци?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!