Симона Загорова за майка си Глория: Бабите не са това, което бяха

Най-радостното събитие в живота на Симона Загорова и майка й Глория е идването на бял свят на малката Галина. Примата на попфолка стана баба през февруари, когато дъщеря й Симона стана майка.

Макар и да се сдоби с първо внуче, попфолк звездата младее, а дъщеря й призна в телевизионен ефир, че Глория е забранила да й викат „бабо“. Това обръщение не се харесвало и на свекървата на Симона Загорова.

„И двете баби страшно много ни помагат, макар че не искат така да ги наричаме. Те са маминки. Някак си като ги видиш как изглеждат, не ти идва да им кажеш „бабо“. Бабите не са това, което са били едно време“ – споделя пред bTV младата майка.

Глория се подготвя за рестарт / ВИЖ

Заедно с любимия ѝ Дaниeл Милушeв разказват, чe брeмeннocттa ги e хвaнaлa нeпoдгoтвeни, но след кaтo прeживeли първoнaчaлния шoк, рeшили дa зaпaзят бeбeтo. Така прeз мeceц фeвруaри ce пoяви мaлкaтa Гaлинa.

Засега бебето било много спокойно, а когато чуело сръбска музика, мигновено спирало да плаче, пошегуваха се щастливите родители.

Любовната приказка на Симона Загорова и Даниел Милушев започва преди време, докато зад нея светлините постепенно изгряват, той гледа „Гласът на България“ в родния Доспат.

Следва бурно ръкопляскане и едно момчешко очарование. Година по-късно на случайна среща в кафе се влюбва отново в нея, без да я познае като момичето от сцената.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!