Силен старт на лятото за Валя

Валя зарадва меломаните с премиерата на лятното си музикално предложение “Пиле мое” ft. Яница. В PlanetaOfficial в YouTube клипът веднага бе оценен с многобройни лайкове и положителни коментари, отчитат от музикалния канал.

“Песента е уникална. Свеж клип, забавен текст, добра визия, а и включването на Яница в песента е доста добра идея. Браво, Валя!”, “Много хубава и ритмична песен! Поздравления за проекта, много добре се е получил, ще се слуша много!”

“Този път съм доста доволен, и от песента, и от видеото. Смайвам се всеки път колко по-добре изглежда с времето тази жена. Страхотна фигура, а червеният цвят просто е нейния! Колкото до песента – мисля, че този път уцели.” – са някои от първите отзиви на феновете.

Музиката и аранжиментът са на Goran Ratkovic – Rale, а текстът е на Валентина Кръстева и Росен Димитров. Добромир Николов и Георги Янакиев обединиха идеи за режисурата и реализацията на свежото лятно видео.

Стайлингът на Валя следва модерната младежка мода в момента. Певица споделя, че е почувствала песента от първо слушане и е решила да я направи веднага. За нея водещи са били хитово звучене и лятната емоция.

Валя ft. Яница – Пиле мое

1 коментар към “Силен старт на лятото за Валя”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!