Силвестър Матеев – Силвър: Аз съм продуцент в истинският смисъл на думата

Силвестър Матеев – Силвър заяви категорично: “Аз съм продуцент в истинският смисъл на думата”. Музикантът, който вече развива и собствен лейбъл, е убеден, че на първо място трябва да бъде музиката.

Силвър разкри пикантни подробности за бъдещите проекти на “Fantasy Group Media”, за личния си живот и всичко ново и интересно около него.

“Аз продуцирам в истинския смисъл на думата” – подчерта той  пред “ОколоСветско” по телевизия “Bulgaria On Air”.

“Време е младите музиканти и хората, около шоубизнеса да наблегнат на интернет продуцирането и дигиталният маркетинг и реклама” – каза Матеев.

“В моят лейбъл на първо място и на най-преден план е музиката. Ние се водим музикален лейбъл” – обясни той в отговор на всички онези твърдения, че визията на артист – изпълнителите е водеща и основна.

“Публиката харесва това, което правя. За мен на първо място е музиката. Дали ще съм певец или ще съм създал музиката и аранжимента за мен е абсолютно еднакво” – не скри той.

1 коментар към “Силвестър Матеев – Силвър: Аз съм продуцент в истинският смисъл на думата”

  • 7 каза:

    Младеж научи законите за авторско право и тогава ставай продуцент , че да откраднеш от тук там като текст като музика и да го представиш за свое е подсъдимо и ще понесеш последствията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!