„Сеньорита“ на Ева-Марти в трендинга на YouTube/ ВИДЕО

Новата песен на Ева-Марти – Сеньорита, влезе в трендинга на най-големия портал за видеосподеляне само няколко часа след премиерата си в YouTube канала на Fantasy Group Media.

Към този момент видеоклипът е отбелязал над 50 000 хиляди показвания, което само по себе си говори, че парчето е предизвикало сериозен интерес сред аудиторията.

„Факт е новата ми песен – „Señorita“. Искрено се надявам да се забавлявате под звуците на парчето, което създадохме с много добро настроение. Благодаря на целия екип, работил по реализирането на „Señorita“ – пише певицата в социалните мрежи.

Зад парчето застават Румен Борилов, който е създател на музиката, текста и аранжимента на парчето, а като гост-музикант се включва Алекс Топлото. Видеоклипът е дело на Райко Райков, а освен като гримьор на снимачната площадка, в ролята и на режисьор изненадващо се включва Цецо Андреев.

Междувременно в деня на премиерата си в YouTube новата песен на Ева-Марти получи и лайф премиера. Певицата представи „Сеньорита“ за първи път на живо в известен клуб в Беринген, Белгия, където имаше клубно участие.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!