Сензационно: Криско стана Крисанди, атакува Евровизия с кючек

Криско направи сензационно признание в мрежата. Рапърът е твърдо решен да промени артистичния си псевдоним на Крисанди заради новото си чалга парче, което ще излезе след броени дни.

Нещо повече, артистът е готов да се бори за представител на България в песенния конкурс Евровизия през следващата година.

Новият му сингъл е със заглавие “Balenciaga Kuchek“.

Криско хвърли бомба: Прави чалга парчета под специален псевдоним

За предстоящата премиера на 6 май обяви самият изпълнител, като пусна постер в социалната мрежа.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Krisko (@kriskobeats)

„След триумфа на Кавала, KRISANDI се завръща с “BALENCIAGA KUCHEK“ на 6ти МАЙ. С тази песен ще кандидатствам за Евровизия 2022г“ – отбеляза лаконично хитмейкърът.

Реклама

2 коментара към “Сензационно: Криско стана Крисанди, атакува Евровизия с кючек”

  • Не може да кандидатства с тази песен за Евровизия 2022 г. Според правилата на песенния конкурс всяка песен кандидат е задължително да бъде публикувана след Първи Септември 2021 г. Тази песен ще бъде налична в публичното пространство през месец май. Това е срещу правилата на конкурса. Затова KRISANDI да забрави за кандидатстване на Евровизия догодина. Освен това Евровизия не е конкурс за чалга, а престижен песенен конкурс и на този конкурс нямат място ориенталски кючеци и ориенталски ритми.
    Опазил ни Бог от подобна излагация!

    • 4estniq каза:

      Чуй песента на Netta – Toy, която спечели по-миналата година и кажи дали няма ориенталско и кючек в нея.Може също да чуеш и песента на Сертаб Ернер, която преди години донесе победата на Турция и пак да си говорим за ориенталските ритми на Евровизия.Това е конкурс, където всяка държава трябва да представи това, което собствените и граждани харесват, в което се припознават, а при положение че балканците сме уникални с нашите ритми, смес от изтока и запада, не виждам нищо лошо да се представи и такова парче.Всичко обаче трябва да е премерено и с мярка..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!